Produse
Caută piese

Termeni şi condiţii

Termeni si condiții

- Accesarea şi utilizarea acestui site de comerţ electronic presupune acceptarea termenilor şi condiţiilor stipulate în continuare. Administratorul magazinului are dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare. 

- Funcţionarea acestui site se desfășoară în conformitate cu Legea Comerțului Electronic nr. 365/07.06.2002. Așadar acesta reprezintă o interfaţă grafică ce prezintă destinatarului informaţia pusă la dispoziţie de un furnizor de produse şi/sau servicii şi oferă în același timp modalitatea tehnică de efectuare a cumpărăturilor. 

- Magazinul funcţioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Român.
- Orice tentativă de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau fraudă vor fi aduse la cunostinţa autorităţilor competente.
- Magazinul va încerca soluţionarea pe cale amiabilă a oricăror conflicte apărute între părți. Dacă acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale şi rezolvarea acestora de instanţele judecătoreşti.

 

Confidențialitate

Politica de confidențialitate

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

 

 Condiții Retururi

Conform ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, poți solicita returnarea produsului in termen de 10 zile lucrătoare.

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului"

Returnarea se poate face cu respectarea următoarelor condiții:

  • În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie să fie desfăcut - produsul trebuie returnat sigilat
  • Cheltuielile de transport sunt suportate de catre client.
  • Produsul trebuie sa fie in ambalajul original.
  • Daca produsul sau ambalajul acestuia prezintă urme de deteriorare hard cât și soft ne rezervăm dreptul de a refuza primirea retur a acestuia
  •  
  • SC Pelart Hadnagy SRL î-ți va înnapoia contravalorea produsului în cel mult 30 de zile de la acceptarea returului
© Toate drepturile rezervate - autopelart.ro